0:00

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Neamţ anunţă că întrerupe primirea cererilor unice de plată pentru campania 2020 în perioada 16 martie-6 aprilie. Măsura este impusă de evoluţia virusului COVID-19 şi s-ar putea prelungi şi după data de 6 aprilie.

APIA Neamţ întrerupe primirea cererilor unice de plată până pe 6 aprilie, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Activitatea agenţiei se va desfăşura normal, evitând contactul cu publicul. Convinşi de faptul că fiecare dintre noi, angajat APIA sau fermier, ar putea fi expus contaminării cu acest virus, în ciuda tuturor măsurilor de precauţie impuse în această situaţie, considerăm că cel mai important este să ne gândim la sănătatea fiecăruia. De aceea, conducerea APIA susţine iniţiativa de a reduce riscul infestării în cazul oricărui angajat al Agenţiei. (…) Fermierilor noştri, beneficiari direcţi ai tuturor formelor de sprijin acordate prin APIA, le transmitem rugămintea de a se solidariza cu efortul nostru de a reduce expunerea în faţa acestui virus şi îi asigurăm de faptul că le vor fi respectate toate drepturile”, precizează Mihai Dorneanu, directorul executiv al APIA Neamţ, într-o informare adresată prefectului George Lazăr.

APIA Neamţ mai precizează că toţi fermierii care au primit invitaţii pentru următoarea perioadă, incusiv cei care au primit invitaţii şi nu au depus cererea de plată până la această dată, vor fi reprogramaţi şi vor primi alte invitaţii, cu data şi ora programării. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCoronavirus – Noi măsuri în sistemul sanitar
Articolul următorVeste bună pentru Inspectoratul Școlar: soții Milea nu au coronavirus
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.