foto ionel arsene apel  educatieEducația este unul din primele seturi de valori pe care le primim la începutul drumului în viață, valori pe care continuăm să le extindem, să le dezvoltăm, atât cât trăim. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai importante paliere ale societății, așa cum o știm, este și o caracteristică extraordinar de importantă a oamenilor despre care se știe că sfințesc locul.

Iar Neamțul e la loc de cinste. Județul este binecuvântat nu doar cu oameni calzi și valoroși, ci și cu instituții recunoscute în întreaga țară și chiar și peste hotare, pentru pregătirea excepțională pe care o oferă tinerilor.

Educația nu constă doar în a preda și, respectiv, a învăța. Sistemul educațional nemțean promovează o interacțiune deosebită, o adevărată relație bazată pe încredere și respect, care ajunge să lege dascălii de discipolii lor.

Știind și prețuind toate aceste lucruri, doresc să invit cadrele didactice din Neamț, la o consultare publică pe tema situației instituțiilor de învățământ din județ. Consultarea va avea loc miercuri, 25 mai 2016, la ora 17.00, în sala „Ion Creangă” a Consiliului Județean.

Este important să auzim direct de la dumneavoastră care sunt situațiile reale cu care vă confruntați și cum pot naște acestea soluții care să fie puse punctual într-un proiect viabil. Doar împreună putem stabili care sunt tematicile ce pot fi abordate într-un program de amploare.

Vă așteptăm!

Ionel Arsene,

Președinte PSD Neamț