0:00

Două surori, de 12, respectiv 14 ani, au plecat de la Crăciun din centrul unde erau instituționalizate, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ele. Pentru că oamenii legii nu au reușit să dea de urma lor, se cere ajutorul populației.

Apel pentru găsirea unor surori din Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații”La data de 25 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Piatra Neamț cu privire la faptul că OPREA IONELA ALESSIA, în vârstă de 14 ani și OPREA ESTERA-NICOLETA, în vârstă de 12 ani au părăsit în mod voluntar la data de 25 decembrie, în jurul orelor 16:00, respectiv 21:00, centrul din Piatra Neamț unde erau instituționalizate, și nu au mai revenit până în prezent. Menționăm faptul că, la data de 6 ianuarie 2023, a fost primit acordul de mediatizare al cazului”, conform Poliției Neamț.

Apel pentru găsirea unor surori din Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații– Ionela-Alessia are o înălțime de circa 1,60 metri, aproximativ 56 de kilograme, păr castaniu, mediu, ochi căprui. La plecare din centru aceasta era îmbrăcată cu geacă neagră, pantaloni tip jeans albaștri, cămașă roșie în carouri, fiind încălțată cu adidași negri.

 

 

 

Apel pentru găsirea unor surori din Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații– Estera-Nicoleta are 1,50 metri, 43 de kilograme, păr șaten închis, mediu, ochi căprui. Aceasta avea o geacă de piele neagră, tricou și pantaloni verde kaki și ghete negre.

 

 

 

 

Polițiștii au efectuat verificări în Piatra Neamț, Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestora. ”Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul făcut de IPJ Neamț. (G.S.)

Articolul precedentSportivă de 13 ani de la CSS Neamț a decedat după ce i s-a făcut rău la antrenamente. Reacția ISJ Neamț
Articolul următorGrumăzești: Start într-o inedită competiție de fotbal în sală
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.