0:00

După aproape un an în care Consiliul de Administrație la Apa Serv ba a existat, ba a fost contestat, Adunarea Generală a Acționarilor a reușit, pe 6 iulie, să numească un CA pe patru ani.

Apa Serv are consiliu, are administrație și planuri de achiziții, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSelecția s-a făcut, pe lângă criteriile obligatorii de partid, și conform legii 111/2016, privind guvernarea corporatistă a întreprinderilor publice.

Fericiții câștigători sunt: Victor Petcu Movilă, actualul director general; Ioan Păcală, fostul director și, după cum se vede, încă având un viitor în companie; Mihai Dominte, care a reprezentat comunitatea și în ATOP Neamț; Ioan Lăpușneanu; Gheorghe Stanciu; Ana Monda, fost viceprimar PDL la Piatra Neamț, actualmente refugiată în PSD, cu toate avantajele statutului de refugiat; Iuliana Năstase-Onu, remarcată prin activitatea sa pe rețele de socializare, în care ieftinirea apei la Neamț a fost una din problemele discutate.

În aceeași ședință, au fost aprobate – probabil fără vreo legătură cu prima decizie – programul anual de achiziții sectoriale pe anul 2017, actualizat, anexa programului și strategia anuală de achiziții. Semn că sunt mari șanse ca viitorul să aducă o reorientare a achizițiilor Apa Serv, conform ideilor și intereselor noilor membri CA.

Articolul precedentBacalaureat 2017 Rezultate finale după contestații
Articolul următorFOTO Deschiderea Olimpiadei Naționale ”Tinerii dezbat”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.