0:00

Astăzi, 18 septembrie, proiectul de extindere și modernizare a rețelei de apă-canal în județul Neamț a intrat într-o nouă etapă. Conducerea Apa Serv SA a semnat contractul cu noul consultant tehnic – asocierea de firme Protoby&Ecoapa – desemnat câștigător al licitației organizată după rezilierea contractului cu Tahal, fostul consultant.

Apa Serv a semnat contractul cu noul consultant în proiectul POIM, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn conferința de presă susținută astăzi de conducerea Apa Serv, directorul general interimar Bogdan Mușat s-a declarat mulțumit de faptul că acest proiect va fi realizat cu sprijinul firmelor românești: „Am încredere că proiectul POIM va fi dus la bun sfârșit, firmele care au câștigat proiectarea sunt românești și îi anunț pe nemțeni că investiția va fi dusă la bun sfârșit”.

Cosmin Tobolcea, reprezentantul Protoby SRL Iași, a precizat că dificultatea majoră constă în a obține toate avizele necesare de la autoritățile locale care vor beneficia de investiție: „Avem birouri și la Iași, și la București, avem 7 echipe de proiectare care vor lucra. Îmi doresc să existe o colaborare reală și corectă, să ne putem încadra în termenul de 6 luni de finalizare a studiului de fezabilitate, fiindcă ce este mai greu de-abia acum urmează: avem nevoie de tot sprijinul autorităților locale în etapa de obținere a avizelor, sunt cel puțin 20 de autorități implicate și trebuie să colaborăm. Scopul nostru comun este de a obține aplicația de finanțare”.  

La conferința de presă au participat Constantin Iacoban, președintele consiliului de administrație a companiei, Ionuț Popa – reprezentantul firmei bucureștene Ecoapa Design SRL, Ion Păcală – directorul tehnic Apa Serv și Dumitru Moldovanu – șeful Serviciului programe europene al companiei.

COMUNICAT DE PRESA Apa Serv

C.I.

Articolul precedentDr. Alexandru Pătraşcu – singur în cursa pentru şefia Spitalului Târgu Neamţ
Articolul următor”Depozit” de țigări de contrabandă într-o locuință din Oglinzi