0:00

Antrenorii Ceahlăului au suficiente motive de îngrijorare înainte de meciul cu Dinamo. Duelul va fi duminică, 13 aprilie, de la ora 20:45, iar evenimentele de la Chiajna îi forțează pe tehnicieni să folosească o linie defensivă de patru fundași complet nouă față de disputa cu Concordia. Dumitraș și Cânu au fost eliminați în confruntarea respectivă, iar Marc și-a trecut în cont cartonașul galben cu numărul nouă în ediția actuală de campionat și, conform regulamentului, stă o etapă, adică în partida cu Dinamo.

Mai grav este că Andrei Marc va sta de acum înainte la fiecare cartonaș galben primit, astfel că, dacă nu va înțelege să-și țină nervii în frâu, va avea de suferit. Lista celor absenți îl mai poate cuprinde și pe Slavickas, care a ieșit accidentat la Chiajna și are șanse mici de a fi macar în lot pentru meciul de dumină, transmis în direct de Digisport 1, de la ora 21. În plus, Dinamo (care a ajuns pe locul 4) este pe ”val”, după victoria cu scorul de 3-1 în fața Oțelului Galați și va veni la Piatra Neamț din postura de favorită. (C.S.)

Articolul precedentȘi-a pus în gând să moară
Articolul următorFotbal pe scurt

1 COMENTARIU

  1. Dinamo si cu ei in teren ,aveau punctele in buzunar,deh….naravuri vechi, multi dintre jucatori nu au dorit sa joace duminica si au cautat sa fie suspendati pentru cumul de cartonase .Mai bine boicotam ,acest simulacru de meci,si nu ne ducem la stadion,ca oricum nici conducatorilor si nici jucatorilor nu le pasa de suporteri si de palmaresul echipei.

Comentariile sunt închise.