CSM Ceahlăul Piatra Neamț are, începând de astăzi, 6 decembrie, un nou antrenor principal: prof. Gabriel Rădulescu, șeful catedrei de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Piatra Neamț.

“Este un pas important în cariera mea. Am o dorință mare de a reuși alături de echipă. Îmi doresc foarte mult să practicăm un fotbal care să atragă cât mai mulți susținători, iar alături de generațiile de juniori A (Under-19) și B (Under-17), care bat la ușile performanței, să reînviem spiritul fotbalistic al orașului nostru. Putem progresa din toate punctele de vedere și ajunge la emulația anilor precedenți, avem foarte mulți copii talentați care merită tot sprijinul nostru pentru dezvoltarea lor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și apreciat până acum. Mulțumesc LPS, copiilor, juniorilor cu care am lucrat și părinților care au fost alături de noi în acești ani”, a declarat tehnicianul pietrean, pentru pagina oficială de Facebook a CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

 

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a fost antrenată de la înfiinţare şi până în prezent de Toader Şteţ. Cu acesta la timonă, echipa pietreană a promovat din Liga a V-a în Liga a IV-a, unde a încheiat turul de campionat cu punctaj maxim. Şteţ va rămâne scouter în cadrul clubului. Formaţia pietreană are ca principal obiectiv promovarea în Liga a III-a. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Facebook)