ceahlaul-lidi-chertic-02Echipa de fotbal CSM Ceahlăul și-a completat staff-ul tehnic. Profesorul Lidi Chertic, de la LPS Piatra Neamț, a fost cooptat în echipa antrenorilor alături de Toader Șteț, Valentin Avădanei și Florin Anton.

“Am început o colaborare și cu domnul Lidi Chertic, mai ales că o serie de jucători ai săi de la juniori sunt acum componenții formației pietrene. Staff-ul este gândit pentru etapele superioare, mă refer în principal la promovare. În prezent dorim o închegare mai bună a echipei“, a explicat președintele clubului Cătălin Roca.

Oficialul pietrean a mai spus că, în cadrul echipei, există stabilitate financiară, toți jucătorii, antrenori și celelalte persoane din cadrul clubului fiind cu plata la zi.

“Din punctul acesta de vedere totu-i foarte bine, avem liniște și sperăm să continuăm pe aceeași linie”.

CSM Ceahlăul are la activ 5 victorii din 5 și conduce în clasamentul seriei a II-a a Ligii a V-a fotbalistice cu punctaj maxim (15). Pietrenii au ajuns la un golaveraj de invidiat:42-5, având +9 la adevăr. Duminică, 23 octombrie, de la ora 11:00, în cadrul antepenultimei etape a turului, terenul principal al stadionului Ceahlăul găzduiește un nou derby: Apostol și compania înfruntă ocupanta locului secund, Olimpia Grințieș, care, la fel ca pietrenii, a acumulat tot 15 puncte în primele 5 etape ale stagiunii.

“O să fie un meci greu, însă băieții știu ce au de făcut. După încheierea turului, vom căuta să susținem o serie de partide de verificare în compania unor echipe din ligile superioare, pentru a vedea în ce ape ne scăldăm”, a mai afirmat Cătălin Roca. (Ana MOISE)