Antrenor nou la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEchipa de fotbal CSM Ceahlăul și-a completat staff-ul tehnic. Profesorul Lidi Chertic, de la LPS Piatra Neamț, a fost cooptat în echipa antrenorilor alături de Toader Șteț, Valentin Avădanei și Florin Anton.

„Am început o colaborare și cu domnul Lidi Chertic, mai ales că o serie de jucători ai săi de la juniori sunt acum componenții formației pietrene. Staff-ul este gândit pentru etapele superioare, mă refer în principal la promovare. În prezent dorim o închegare mai bună a echipei„, a explicat președintele clubului Cătălin Roca.

Oficialul pietrean a mai spus că, în cadrul echipei, există stabilitate financiară, toți jucătorii, antrenori și celelalte persoane din cadrul clubului fiind cu plata la zi.

„Din punctul acesta de vedere totu-i foarte bine, avem liniște și sperăm să continuăm pe aceeași linie”.

CSM Ceahlăul are la activ 5 victorii din 5 și conduce în clasamentul seriei a II-a a Ligii a V-a fotbalistice cu punctaj maxim (15). Pietrenii au ajuns la un golaveraj de invidiat:42-5, având +9 la adevăr. Duminică, 23 octombrie, de la ora 11:00, în cadrul antepenultimei etape a turului, terenul principal al stadionului Ceahlăul găzduiește un nou derby: Apostol și compania înfruntă ocupanta locului secund, Olimpia Grințieș, care, la fel ca pietrenii, a acumulat tot 15 puncte în primele 5 etape ale stagiunii.

„O să fie un meci greu, însă băieții știu ce au de făcut. După încheierea turului, vom căuta să susținem o serie de partide de verificare în compania unor echipe din ligile superioare, pentru a vedea în ce ape ne scăldăm”, a mai afirmat Cătălin Roca. (Ana MOISE)

Articolul precedentConsiliul Județean Neamț își verifică rezistența
Articolul următorFOTO Ziua Armatei la… Colegiul Naţional „Roman Vodă”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.