Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, 7 mai, o avertizare de ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii, pentru următoarele trei zile. Avertizarea este valabilă în intervalul 7 mai, ora 16:00 – 9 mai, ora 23:00.

„În intervalul menţionat, vor fi perioade de timp, îndeosebi pe parcursul după-amiezelor și al serilor, în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, estul și centrul țării, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp și izolat 40-50 l/mp”, precizează ANM.

În noaptea de marți spre miercuri (9/10 mai) și în cursul zilei de miercuri (10 mai), vremea va deveni rece, temporar va ploua în jumătatea de sud-est a țării, la munte precipitațiile vor fi mixte, iar dimineața, mai ales în nordul și centrul țării, local se va produce brumă. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza avertizarea. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMincinos condamnat la un an de închisoare
Articolul următorLIGA A IV-A: Cimentul Bicaz a spulberat visele Bradului Roznov
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.