Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de răcire accentuată a vremii şi precipitaţii mixte pentru acest final de săptămână. Informarea meteo este valabilă în intervalul 14 martie, ora 18:00-16 martie, ora 10:00.

„În intervalul menționat vântul va avea intensificări temporare la munte, în sudul Moldovei și al Banatului, în Dobrogea, Muntenia și în cea mai mare parte a Olteniei, cu viteze la rafală de 50-70 km/h. În noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15 martie) și în prima parte a zilei de duminică, aria precipitațiilor va cuprinde regiunile sudice și sud-vestice. Vor fi ploi, care se vor transforma local în lapoviță și ninsoare. Cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 10-15 l/mp. Valorile termice vor fi în scădere accentuată, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit la această dată. În noaptea de duminică spre luni (15/16 martie) se vor înregistra temperaturi predominant negative şi se va produce brumă, iar în estul Transilvaniei minimele vor coborî sub limita gerului. Vremea se va menține rece, mai ales în timpul nopților și dimineților de la începutul săptămânii viitoare și local se va produce brumă. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prezentul mesaj”, precizează meteorologii. (M.C.)

Articolul precedentRoman: Gemeni născuți de 8 ore, duși cu elicopterul SMURD la Iași. Mama este la a doua naștere de gemeni
Articolul următorPrimarul de Crăcăoani- achitat într-un proces de corupție
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.