0:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în urmă cu câteva minute, COD PORTOCALIU de ploi abundente pentru 5 din cele 6 judeţe ale Regiunii Nord-Est, excepţia fiind Vasluiul, care se află sub avertizare COD GALBEN. Intervalul de valabilitate este 29  iunie, ora 15:00 – 30 iunie, ora 6:00.

ANM: COD PORTOCALIU de ploi abundente în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În jumătatea de nord a Moldovei, zona Carpaților Orientali, local în Maramureș și în sud-estul Transilvaniei temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40-50 l/mp și pe arii restrânse 60-70 l/mp. Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp”, potrivit ANM.

Nu este însă unica avertizare emisă. Judeţele Neamţ, Suceava, Iaşi şi Botoşani se vor afla sub COD PORTOCALIU şi în intervalul 30 iunie, ora 6:00 – 30 iunie, ora 23:00, Bacăul şi Vasluiul fiind sub COD GALBEN.

ANM: COD PORTOCALIU de ploi abundente în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Local în Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 50 l/mp și izolat 60-70 l/mp. Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp”, potrivit ANM. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL5 Energia Pângăraţi, un retur de excepţie
Articolul următorCezar Filip, în așteptarea sentinței pentru că a bătut o ”fetiță”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.