0:00

ANI: Un consilier local nu poate justifica 89.647 €, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn consilier local din judeţul Bacău nu poate justifica, potrivit Agenției Naționale de Integritate (ANI), o diferenţă de 384.446 lei (aproximativ 89.647 €) între averea dobândită şi veniturile realizate, se precizează într-un comunicat de presă al ANI.

Cercetarea ANI a vizat perioada exercitării mandatelor 2008-2012 și 2012-2016 (respectiv în anii 2009, 2010, 2011 și 2013) de către Costinel-Ştefăniţă Manea, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Săucești (Bacău) și fost primar al aceleaşi localităţi în mandatul 2008 – 2012.

„Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Bacău, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției, de către MANEA COSTINEL – ȘTEFĂNIȚĂ”, precizează ANI.

Costinel-Ştefăniţă Manea a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris) şi  a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere. (ZCH NEWS; FOTO: Prima TV)

Articolul precedentDoi tineri prinși de o furtună cu gheață pe Ceahlău!
Articolul următorAEP: Ce bani declară partidele că au primit pentru campania electorală
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.