Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Cristian Ursu, consilier local în comuna Poienești (Vaslui), conform unui comunicat publicat pe site-ul ANI.

“S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 decembrie 2014 – 30 aprilie 2015, întrucât a deținut simultan funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Poienești, jud. Vaslui, și calitatea de angajat cu contract individual de munca în cadrul aparatului propriu al consiliului local al comunei Poienești, încălcând, astfel, dispozițiile art. 88 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 161/2003”, se precizează în comunicatul citat.

Cristian Ursu face parte dintr-un lot de 25 de aleşi locali (un președinte de consiliu județean, opt primari, nouă viceprimari, un consilier județean, cinci consilieri locali și un fost consilier local), pe care ANI îi acuză de încălcarea legii.

“Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”, mai precizează ANI în comunicat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFumător de fumător: Avea 6.000 de ţigări în maşină!
Articolul următorProfesoara care şi-a tranşat soţul, eliberată de tribunal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.