iasi constantin adascaliteiAgenția Națională de Integritate a solicitat Camerei Deputaţilor, luni, 28 septembrie, să constate încetarea de drept a mandatului lui Constantin Adăscăliței, anunţă Agerpres.

“Raportul de evaluare privind constatarea stării de incompatibilitate cu privire la Constantin Adăscăliței, fost consilier județean – vicepreședinte al Consiliului Județean Iași, în prezent deputat, a rămas definitiv și irevocabil la data de 23 martie 2015 ca urmare a pronunțării deciziei de către Înalta Curte de Casație și Justiție. Vă solicităm să constatați încetarea de drept a mandatului de deputat al domnului Adăscăliței Constantin în conformitate cu Statutul deputaților și senatorilor”, se arată în adresa transmisă de ANI Biroului permanent al Camerei Deputaților.

Potrivit secretarului Camerei Marcel Ciolacu, Biroul permanent va întocmi o hotărâre prin care se va constata vacantarea locului de deputat al lui Adăscăliței, iar plenul va lua act de aceasta. Constantin Adăscăliței este deputat PSD. (ZCH NEWS)

Articolul precedentComunele nemţene, “teren de joacă” pentru hoţii din Buhuşi!
Articolul următorDin ce în ce mai puţine excursii şcolare! De vină par a fi noile regulamente!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.