0:00

Nemțenii care stăpânesc diverse meserii, dar și cei necalificații care vor să se angajeze au la dispoziție sute de posturi la firmele din Neamț, începând din 16 august, după mini-vacanța de Sfânta Maria Mare.

Cele mai multe oferte (330 joburi) sunt la firme din zona Piatra Neamț. Se caută de la confecționeri textile, electricieni, ingineri auto sau lăcătuș mecanic, până la mecanici auto, sudori sau strungari. Cei mai mari angajatori în această perioadă sunt Troleibuzul SA, Comes SA Săvinești, LM Mob Săvinești. Necalificații își pot găsi de muncă și la firme din agricultură și silvicultură.

În zona Roman sunt 191 de joburi vacante la angajatori diverși, între care cei mai mari – Agrana, Elerom, TRW Airbag, Cersanit – caută atât specialiști, cât și necalificați.

Cele 158 locuri de muncă disponibile în zona Târgu Neamț sunt împărțite între câteva zeci de firme din cele mai diverse domenii, între care Cuiul, Sofiaman și Azaria se disting cu cea mai mare ofertă.

Toate informațiile necesare nemțenilor care vor să se angajeze pot fi aflate de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Neamț, la numărul de telefon 0233.237780.

C.I.

Articolul precedentZiua Marinei pe Lacul Izvorul Muntelui din Bicaz
Articolul următorAsociația Drumurile Bistriței anunță deschiderea apelului de selecție pentru măsura M1/6B – Dezvoltarea durabilă a teritoriului