Angajații Spitalului Orășenesc Bicaz, care au pierdut din venituri odată cu 1 martie 2018, primesc o veste bună, după aplicarea noilor sporuri în sistemul de sănătate. Conducerea spitalului a primit aprobarea Consiliului Local Bicaz pentru acordarea compensațiilor legale, lunar, în limita a două salarii minim brute pe economie, pentru cei care nu au salarii majorate de la 1 martie.

Angajații Spitalului Bicaz primesc compensații salariale, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Aceste stimulente financiare vor fi acordate începând din luna iunie, în limita fondurilor de care dispunem. Vor beneficia infirmerii, îngrijitorii, personalul TESA, registratorul medical, mai puțin muncitorii. Există baza legală, vom face calcule în funcție de disponibil, ca să putem acorda întregii echipe profesionale, fiindcă atunci când fiecare este motivat, întreaga echipă funcționează. Personalul spitalului se confruntă cu un volum mare de muncă și atunci măcar sub această formă să putem recompensa dăruirea fiecăruia”, a declarat dr. Gabriela Letiția Damoc, managerul spitalului.

Spitalul Bicaz este susținut, inclusiv pe Centrul de Primire a Urgențelor, doar prin finanțarea de la bugetul local și prin contractul anual pe servicii medicale cu Casa de Asigurări de Sănătate Neamț. Consiliul Local și Primăria Bicaz s-au implicat în asigurarea sumelor necesare pentru acordarea sporurilor cuvenite, în așa fel încât personalul de specialitate să nu piardă foarte mult din venituri și pe cât posibil să se aplice nivelul maxim din grilă. (C.I.)

Articolul precedentUn tânăr din Timiș a intrat cu mașina într-un copac, la Români
Articolul următorVIDEO Ucrainean prins cu pesticide de contrabandă, în valoare de 90.000 de euro
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.