0:00

Un week-end prelungit vor avea angajații de Crăciun, când prin lege 25 și 26 decembrie sunt zile libere. Astăzi a fost ultima zi lucrătoare și fiindcă anul acesta liberele pică duminică și luni, salariații vor relua activitatea de marți, 27 decembrie. Sunt și excepții de sărbători și în genere la zilele libere acordate conform legii pentru angajații din unități sanitare, de alimentație publică, benzinării și din alte domenii unde activitatea nu poate fi întreruptă.

Cei care au nevoie de asistență medicală în acest week-end prelungit se pot adresa servicului de urgență la 112 și în centrele de permanență ce funcționează non-stop în această perioadă (lista cu adresele și numerele de telefon ale centrelor de permanență din Neamț este publicată pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Neamț ).

Farmaciile au fiecare programul anunțat și avizat de casele de asigurări de sănătate. Unele, puține, vor fi deschise și duminică, doar câteva au program non-stop, iar majoritatea vor funcționa și luni, 26 decembrie (lista cu programul farmaciilor din Neamț este publicată pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate Neamț ).

C.I.

Articolul precedentSagna. Un șofer băut a leșinat după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod
Articolul următorPoliția Rutieră Târgu Neamț: Sfaturi utile pentru șoferi și pietoni