reclama autocenter

dga-logoServiciul Județean Anticorupție (SJA) Iași, a efectuat, joi, 20 octombrie, două percheziții domiciliare și a pus în executare cinci mandate de aducere la audieri într-un dosar de corupție, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Acţiunile s-au derulat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași şi în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași – Serviciul de Investigații Criminale și reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Iași.

“În cursul lunii august 2016, o persoană a formulat denunț din conținutul căruia rezulta faptul că I.V., angajat al unei unități medicale, a pretins și primit suma de 1.000 de euro, pentru a-și trafica influența pe lângă persoane cu atribuții decizionale din cadrul unității medicale în scopul angajării denunțătoarei”, se precizează în comunicat.

I.V. a fost prezentat procurorului de caz care, după punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 21 octombrie, să fie prezentat Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă.

“Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, mai multe înscrisuri, care interesează obiectul cauzei, telefoane mobile și cartele telefonice. În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale Iași”, mai precizează DGA. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLIGA A III-A: CSM Roman, victorie mare la Bacău!
Articolul următorDGASPC Neamț, premiu la o conferință internațională
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.