0:00

Angajări la Spitalul Judeţean şi Spitalul Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoar 7 locuri de muncă oferă, săptămâna aceasta, instituţiile bugetare din Neamţ. Cele mai interesante par a fi cele din domeniul sănătăţii publice.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ, de pildă, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcţiei de registrator medical în cadrul secţiei ATI. Termenul limită de depunere a dosarelor este pe 22 septembrie, la ora 15:00. Pe 3 octombrie, ora 10:00, a fost programată proba scrisă, la Clubul Spitalului, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Angajări la Spitalul Judeţean şi Spitalul Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn loc de muncă oferă şi Spitalul Municipal de Urgență Roman. Unitatea organizează concurs pentru ocuparea, tot pe perioadă determinată, a funcției de contabil la Serviciul Financiar-Contabil. Data limită pentru depunerea dosarelor este 20 septembrie, la ora 15:30. Pe data de 28 septembrie, la ora 13:00, va avea loc proba scrisă, iar interviul este programat pe 30 septembrie, la ora 12:00.

Şi Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ are nevoie de doi consilieri, la Compartimentul Gestionare Proiecte şi Programe. Pe 13 octombrie, la ora 11:00, este programată proba scrisă. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Lista completă a posturilor în instituţii bugetare oferite în judeţul Neamţ:

Registrator medical M – Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ

Chimist/ingier chimist – Administraţia Bazinală de Apă Siret

Consilier (2 posturi) – Consiliul Județean Neamț

Contabil – Spitalul Municipal de Urgență Roman

Inspector principal – Primăria Comunei Dochia

Consilier debutant – Primăria Comunei Costişa. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A II-A: REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Articolul următorLIGA A III-A: Hărman – Roman 4-0 (1-0) * REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.