reclama autocenter

Andrei Marc la prezentarea lotului Ceahlaului

Conducerea administrativă a Ceahlăului a anunțat că fundașul Andrei Marc va fi monitorizat în cantonamentul din Croația de către belgienii de la Genk.

„Ne-au trimis mesaj că vor avea un om sau mai mulți în timpul cantonamentului nostru din Croația. Ne bucură decizia lor și poate că acolo vom ajunge la un numitor comun, iar Marc va pleca să joace în prima divizie din Belgia“, a declarat Viorel Măstăcăneanu, președintele Consiliului de Administrație al FC Ceahlăul.

Gheorghe Ștefan, președintele de onoare al Ceahlăului a spus că belgienii de la Genk au fost primii care au avansat o sumă concretă: 500.000 de euro, însă, după părerea lui, Marc valorează la ora actuală dublu. ”Eu, în locul lor, aș da un million de euro pe Marc, pentru că știu ce calități are. Joacă de la 16 ani și jumătate la Ceahlăul, a fost și în lotul naționalei de tineret, poate juca atât fundaș central, cât și mijlocaș la închidere. Are un joc excelent de cap și șutează foarte bine de la distanță”, a declarat Gheorghe Ștefan. (C.S.)

Articolul precedentÎncredere pentru Jula şi Chiş
Articolul următorHCM Roman: Leoreanu a pus piciorul în prag