0:00

Andrei Marc, o pierdere pentru FC Ceahlăul, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pierderea cea mai mare pentru Costel Ilie o reprezintă accidentarea lui Andrei Marc, exact în momentul în care conducerea Ceahlăului încercase să reînvie mitul transferului internaționalului de tineret către Steaua.

Marc a a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 72 al partidei cu Petrolul, fiind accidentat. În primă fază, transferul lui Marc la Steaua a căzut datorită pretențiilor considerate exagerate ale primarului Gheorghe Ștefan, care l-a cotat pe fundaș la un million de euro, plus 50%, cotă aparte, dintr-un viitor transfer, la o altă formație!

”Să fim serioși. Nici măcar brazilianul Eric, de la Pandurii, nu valora atât când a plecat la arabi!”, a spus în replică Valeriu Argăseală întrebat de un eventual interes al Stelei pentru fundașul Ceahlăului. Dacă anul trecut steliștii s-au orientat către Varella, acum bucureștenii s-ar putea reorienta către Celeban, datorită relațiilor strânse dintre conducerea Stelei și FC Vaslui, relații care au făcut posibilă și mutarea lui Sâmărtean în curtea campioanei. (C.S.)

Articolul precedentCine alungă spectatorii?
Articolul următorPopadiuc indispensabil naţionalei U19

1 COMENTARIU

  1. si care e pierderea ? ce s-a intamplat cu el ? ce accidentare are ? cat sta ?
    eh lucruri neesentiale in articol 🙂

Comentariile sunt închise.