anaf bogatasiANAF a demarat acţiunile de control a persoanelor care prezintă risc fiscal ridicat (risc de nedeclarare a unor venituri semnificative și sustragere de la plata impozitelor aferente). În eșantionul de risc intră persoanele fizice cu avere afișată semnificativă (imobile, autoturisme de lux, alte bunuri de mare valoare, creanțe din creditări acordate companiilor și/sau persoanelor fizice, depuneri semnificative în conturi bancare din România sau din străinătate, cheltuieli personale ridicate) nejustificată de veniturile declarate.

Conform unui document furnizat de ANAF site-ului stiripesurse.ro, în Regiunea de Nord-Est, judeţul Suceava se dovedeşte a fi campion cu 14 persoane verificate. Urmează Bacăul cu 7, Iaşi şi Neamţ cu câte 5, Botoşani cu 4 şi Vaslui cu două. ANAF nu nominalizează persoanele respective.

Programul PFRF vizează verificarea veniturilor și a declarării acestora începând cu anul 2011, întrucât doar pentru acestea se poate aplica atât regula de impozitare a veniturilor a căror sursă nu a fost identificată, cât și procedura de verificare, conform normelor stabilite de legiuitor. (ZCH NEWS; FOTO: www.stiripesurse.ro)

Articolul precedentŞi-au făcut curaj cu una mică şi au urcat la volan! Acum au rămas fără permis!
Articolul următorANM: Vremea se menţine caldă! Ploi în intervalul 15 – 18 august!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.