Amplu exercițiu militar la poligonul “Dealul Vulpii“, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn exercițiu militar de amploare în care vor fi implicate mai multe structuri din MapN, SRI, STS și MAI va avea loc pe 14 iunie. Acțiunea este programată a începe de la ora 10:00, se va desfășura în poligonul “Dealul Vulpii“ și urmărește acțiunea comună și reacția la un eveniment/incident.

La exercițiul de cooperare inter-instituțională participă Batalionul 634 Infanterie “Mareşal Józef Piłsudski“, Centrul Militar Judeţean Neamţ-din cadrul Ministerului Apărării Naționale, S.R.I.- Direcţia Regională de Informaţii Moldova Nord, S.T.S.- Direcţia Judeţeană de Telecomunicaţii Speciale Neamţ şi M.A.I.- Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Scopul exerciţiului este perfecţionarea, antrenarea şi verificarea acţiunilor structurilor din Sistemul Naţional de Apărare din localitatea Piatra Neamţ, în organizarea şi conducerea intervenţiei cu forţe proprii pentru îndeplinirea sarcinilor specifice.

Având în vedere desfășurarea de forțe, pentru evitarea aglomerării traficului rutier, dar și pentru a nu produce panică în rândul populaţiei, deplasarea autospecialelor implicate în exerciţiu se va efectua pe traseul Batalionul 634 Infanterie “Mareşal Józef Piłsudski“- Strada Izvoare – Poligonul “Dealul Vulpii“.

(G.S.)

Articolul precedentSindicaliștii din Educație au decis suspendarea grevei
Articolul următorAtenţie şoferi! ASF: Poliţele Euroins sunt valabile doar până pe 8 septembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.