0:00

Știre actualizată. Amplă acțiune DIICOT pe consum și trafic de droguri în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: După acțiunea din weekend, la cererea procurorilor DNA și DIICOT, Tribunalul Neamț a dispus, luni, 17 iunie, seara târziu, arestarea preventivă pentru 30 de zile a 13 bărbați din județul Neamț pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuă, deținere fără drept de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu.

Pe site-ul tribunalului a apărut lista celor arestaților în acest caz.

Știre actualizată. Amplă acțiune DIICOT pe consum și trafic de droguri în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Foto: Captură site Tribunalul Neamț

Este una dintre cele mai importante anchete de trafic de droguri desfășurată în Neamț în ultimii ani.

Deocamdată nici unul dintre inculpați nu a atacat decizia tribunalului.

Știre inițială: Importante forțe ale IPJ Neamț sunt implicate într-o acțiune condusă de procurorii Direcției de Investigare a Acțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) ce vizează consumul și traficul de droguri în județul Neamț.

Potrivit unor surse, în cadrul acțiuni au loc mai multe percheziții și anumite persoane sunt duse pentru verificări la unitățile de primiri urgențe ale unor spitale pentru a se stabili dacă sunt consumatori de droguri și ce fel de substanțe interzise ar utiliza.

Deocamdată avem doar confirmarea neoficială, de la surse apropiate anchetei. Vom reveni cu amănunte imediat ce acestea vor fi disponibile și pe căi oficiale.

A.C.

Articolul precedentAccident rutier în Cordun. Tânăr transportat la spital după o glumă periculoasă
Articolul următorNeamț: angajări la Rifil
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.