CSM Ceahlăul a câștigat la scor al patrulea meci de pregătire. Fotbaliștii pietreni s-au impus cu 7-0, după 6-0 la pauză, astăzi, 30 iulie, pe teren propriu, în fața grupării de Liga a IV-a, AS Siretul Dolhasca. Marcatori: Mateiciuc (2), Copoț-Barb (2), Pintilie (2), Ungureanu.

„Am făcut o primă repriză bună spre foarte bună, cu o circulație excelentă a balonului. Toți jucători au fost foarte implicați în acțiunile pe care le-am întreprins în joc. În repriza a doua, prin schimbările pe care le-am efectuat, nivelul jocului a scăzut sub toate aspectele. Există totuși în sânul echipei un progres de la meci la meci”, a declarat prof. Toader Șteț, antrenorul principal al grupării CSM Ceahlăul.

Cei trei portari ai gazdelor – Chiruță, Chelaru, Câmpeanu – au evoluat câte 30 de minute fiecare, iar jucătorii de câmp din prima repriză au fost: Albu, Smău, Andrieș, Sârbie, Robert Vasile, Cosmin Rotaru, Ungureanu, Copoț-Barb, Pintilie și Mateiciuc. Au mai intrat în parte a doua: Corfu, Butunoi, Todiresei și Zaharia. Din cauza unor probleme medicale nu au evoluat Vali Rotaru, Apostol, Rusu și Iorga.

„Mai căutăm jucători care ne pot ajuta pentru campionatul viitor. Suntem interesați de sportivi de valoare care să aibă o anumită experiență„, a mai spus prof. Șteț, care consideră binevenită amânarea campionatului de pe 13 august pe 20 august. „Amânarea cu o săptămână ne dă posibilitatea de a avea la dispoziție o mai mare perioadă de pregătire și pentru noi este un lucru benefic„.

Miercuri, 2 august, CSM Ceahlăul joacă la Piatra Neamț, cu începere de la ora 10:30, cu Aerostar Bacău. (Ana MOISE).

Articolul precedentNemțeanca Irina Bordeanu, campioană mondială la alergare montană
Articolul următorFOTO Luptătorul Mihai Mihuț a spus adio burlăciei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.