0:00

AMICAL CSM Ceahlăul-CS Darabani 5-3 (3-0), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotbaliştii de la CSM Ceahlăul, lideri numai cu victorii la finalul turului în clasamentul seriei a II-a a Ligii a V-a, au disputat miercuri, 30 noiembrie, pe teren propriu, al doilea meci de pregătire de la încheierea primei părţi a sezonului. Elevii antrenorilor Şteţ, Avădanei, Chertic şi Anton şi-au măsurat forţele cu CS Darabani (Suceava – Liga a IV-a). Învingători au ieşit pietrenii, scor 5-3. La pauză Apostol şi compania au condus cu 3-0. Marcatorii formaţiei gazdă au fost Zaharia (2), Mateiciuc, Rotaru şi Apostol.

Am întâlnit o echipă foarte bună cu jucători cu experienţă. Pentru ambele formaţii a constituit un test util din care poţi să tragi nişte concluzii. După pauză am avut un moment de relaxare, oaspeţii apropiindu-se la 3-2 pe nişte greşeli ale noastre. Singurul jucător de la noi care nu a evoluat a fost Arghir. El practic nu a mai avut timp să joace. În rest am folosit întreg lotul”, a declarat profesorul Toader Şteţ.

Următoarea adversară din meciurile test ale formaţiei CSM Ceahlăul va fi echipa Aerostar Bacău, din Liga a III-a.

„Mişu Ionescu, antrenorul băcăuanilor mi-a promis că vor veni să jucăm. Luni vor stabili ziua şi ora meciului. Cu CSM Roman nu ştiu dacă o să mai avem ocazia de a ne confrunta întrucât formaţia de la malul Moldovei are mai mulţi jucători accidentaţi„, a mai adăugat Toader Şteţ. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentACTUALIZARE ANM: COD PORTOCALIU în Neamţ şi Suceava * COD GALBEN pentru Neamţ * Ninsori şi viscol în toată ţara!
Articolul următorFOTO Delegaţii ale oraşelor înfrăţite, la Piatra Neamţ, de Ziua Naţională
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.