csm-ceahlaul-noiembrie-2016-01Fotbaliştii de la CSM Ceahlăul, lideri numai cu victorii la finalul turului în clasamentul seriei a II-a a Ligii a V-a, au disputat miercuri, 30 noiembrie, pe teren propriu, al doilea meci de pregătire de la încheierea primei părţi a sezonului. Elevii antrenorilor Şteţ, Avădanei, Chertic şi Anton şi-au măsurat forţele cu CS Darabani (Suceava – Liga a IV-a). Învingători au ieşit pietrenii, scor 5-3. La pauză Apostol şi compania au condus cu 3-0. Marcatorii formaţiei gazdă au fost Zaharia (2), Mateiciuc, Rotaru şi Apostol.

Am întâlnit o echipă foarte bună cu jucători cu experienţă. Pentru ambele formaţii a constituit un test util din care poţi să tragi nişte concluzii. După pauză am avut un moment de relaxare, oaspeţii apropiindu-se la 3-2 pe nişte greşeli ale noastre. Singurul jucător de la noi care nu a evoluat a fost Arghir. El practic nu a mai avut timp să joace. În rest am folosit întreg lotul”, a declarat profesorul Toader Şteţ.

Următoarea adversară din meciurile test ale formaţiei CSM Ceahlăul va fi echipa Aerostar Bacău, din Liga a III-a.

“Mişu Ionescu, antrenorul băcăuanilor mi-a promis că vor veni să jucăm. Luni vor stabili ziua şi ora meciului. Cu CSM Roman nu ştiu dacă o să mai avem ocazia de a ne confrunta întrucât formaţia de la malul Moldovei are mai mulţi jucători accidentaţi“, a mai adăugat Toader Şteţ. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)