Amenzi de aproape 400.000 de lei în minivacanţa de Sfânta Maria, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii nemţeni aflaţi pe cele mai importante artere din judeţ şi în zonele de agrement mai aglomerate, în perioada 12-15 august, au intervenit la aproximativ 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Dintre acestea, au fost constatate aproximativ 100 de infracțiuni, fiind depistate în flagrant delict 6 persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat aproape 700 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 386.115 de lei.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar din dotare, fiind constatate 17 infracțiuni la regimul rutier.

În urma acțiunilor din teren, au fost reținute 84 de permise de conducere și 20 certificate de înmatriculare.

În această perioadă polițiști din cadrul Biroului Judeţean de Poliție Transporturi împreună cu reprezentanți ai Oficiului de Căpitănie Bicaz au desfășurat activități de prevenire a faptelor antisociale, de menținerii unui climat de ordine și liniște publică în comuna Ceahlău, Portul Bicaz, zonele adiacente precum și la unitățile de cazare limitrofe”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Montaj IPJ Neamț

Activităţile din această perioadă au avut şi o latură informativă, cei prezenți în zona manifestărilor publice au primit informații despre riscurile la care se expun atunci când decid să înoate în apa lacului de acumulare Izvorul Muntelui Bicaz sau în zonele neamenajate.

Alături de poliţişti au fost şi jandarmi şi reprezentanţi ai altor instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Angela Croitoru

Articolul precedentSenatorul Eugen Ţapu-Nazare: pași importanți făcuți de Guvernul Ciucă pe A7 și A8!
Articolul următorUn bărbat a murit prins sub un tractor, un altul, în stare gravă la spital
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.