0:00

Amenzi de 65.000 de lei și 42 de permise reținute pentru viteză, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrevenirea accidentelor produse din cauza vitezei excesive a fost obiectivul unei acțiuni desfășurare de polițiștii rutieri, pe DN2 -E 85, în perioada 26-28 iunie. Verificările în trafic au fost făcute de polițiștii din Neamț, Iași și Suceava.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în valoare de peste 65.000 de lei”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Polițiștii rutieri au reținut 42 de permise de conducere, dintre care 36 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime legale admise, 3 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și 3 pentru depășiri neregulamentare”.

În timpul acțiunii a fost verificată și starea tehnică a vehiculelor și a fost retras astfel un certificat de înmatriculare.

C.M.

Articolul precedentBacalaureat: Primele note au fost afișate, contestații pot fi depuse și mâine
Articolul următorCentrul „Carmen Saeculare” lansează revista „CoolT Neamț”