Amendă de 10.000 de lei și dosar penal pentru un tânăr care a furat o mașină și a zdrobit-o de un gard, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 17 ani, din Podoleni, a reușit să comită două infracțiuni și să alerteze mai multe echipaje de poliție și pompieri, în noaptea de 25 spre 26 aprilie. El s-a dus la niște cunoștințe și a cerut găzduire, după ce le-a spus că s-a certat cu mama sa și nu are unde dormi. Oamenii l-au primit în casă, iar el a furat cheile de la mașină și a plecat la plimbare cu autoturismul. O plimbare scurtă, pentru că neavând permis, s-a oprit în gardul unei case. Persoana care a rămas fără gard a sunat, la rându-i, la 112, și a spus că tânărul a ieșit din autoturism și a afirmat că se aruncă în canal.

Polițiștii care au ajuns la locul accidentului nu l-au găsit pe tânăr, iar ac esta avea telefonul mobil închis. Între timp s-au dus și pompierii, cu o barcă, dar n-a fost cazul să-l caute în canal. Tânărul a fost găsit, după ora 3 noaptea la niște rude, preluat și încredințat familiei. I s-a întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis și a fost sancționat cu amendă de 10.000 de lei pentru încălcarea Ordonanței militare nr. 3.

C.M.

Articolul precedentAsociaţiile de elevi consideră că reluarea cursurilor în şcoli imediat după starea de urgenţă constituie un risc
Articolul următorMinistrul Agriculturii: Seceta extremă va avea consecinţe asupra preţurilor alimentelor