reclama autocenter

Pentru a limita numărul angajaților care lucrează în același loc, conducerea ISU Neamț a decis să separe activitatea în 3 părți, iar instituția să funcționeze în locuri diferite. La sediul ISU au rămas autospecialele de stingere, mai puțin una, și doar ambulanța SMURD de transport victime multiple, cu care sunt duși spre spital pacienții confirmați cu Covid 19 sau care au simptomele acestei infecții. Celelelate ambulanțe SMURD pleacă în misiuni de la Colegiul Cartianu, iar echipajul de descarcerare și o autospecailă de stingere de la Colegiul de informatică.

Tot pentru a limita numărul de angajați care sunt simultan la serviciu, personalul de la birouri lucrează în două ture, de la ora 6 la ora 14 și după-amiaza între orele 14 și 22.

În fiecare zi se face dezinfectarea spațiilor și a ambulanțelor, la orele stabilite, cu respectarea strictă a perioadei în care trebuie să acționeze dezinfectantul”, a declarat slt. Irina Popa, purtătorul de cuvând al ISU Neamț.

În plus, pompierii care până acum mergeau la serviciu în uniformă, acum se îmbracă civil, iar echipamentul este spălat în unitate după fiecare intervenție.

C.M.

Articolul precedentTârgu Neamţ: Dispozitive cu soluţii dezinfectante în toate scările de bloc
Articolul următorOrdin pentru dr. Daniela Marcoci, de la DSP Neamț: Detașare la Spitalul Județean Suceava