reclama autocenter

O ambulanță care se deplasa către un caz medical semnalat în această dimineață, 15 noiembrie, în comuna Vadu Moldovei a luat foc. Un pompier care mergea cu mașina în spatele ambulanței, plt.adj. Lucian Grădinaru (foto), a observat că iese fum din vehiculul SAJ și a simțit miros de plastic ars.

Ambulanța a oprit pe partea dreaptă a drumului și colegul nostru i-a urmat manevra. A ieșit din mașină și s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranțe, aflat în cabina conducătorului auto. Șoferul ambulanței a luat un stingător, acționând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen și aparatura medicală din interior”, anunță ISU Suceava, citat de Mediafax.

Flăcările au fost stinse imediat, înainte să afecteze alte părțe ale ambulanței.

Conform ISU Suceava, între timp, la fața locului au ajuns și trei echipaje ale pompierilor militari, cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, care s-au asigurat că incendiul a fost lichidat și nu mai există pericol de reizbucnire.

„De asemenea, ambulanța SMURD a fost redirecționată către cazul medical spre care se îndrepta echipajul SAJ, în momentul în care a izbucnit incendiul, mai precis în localitatea Dumbrăvița, din comuna Vadu Moldovei”, a postat ISU Suceava pe o rețea de socializare.

ZCH

Articolul precedentSlujbă de pomenire a victimelor de la incendiul de la Spitalul Județean Neamț la un an de tragedie
Articolul următorVIDEO. FOTO. Concurs de interviuri: La ce situații-problemă au răspuns câțiva dintre candidații din prima zi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.