pietricica turism

Datorita conditiilor bancare de creditare tot mai stricte, aparitia caselor de amanet auto pe piata financiara a devenit necesara. Acest serviciu de imprumut pe termen scurt vine in ajutorul persoanelor presate de grija datoriilor, care au nevoie sa-si rezolve rapid problemele. AmanetAuto.ro este un site dedicat imprumuturilor cu garantie auto, care pot fi accesate de orice persoana fizica sau juridical, in doar 30 de minute.

De cele mai multe ori, in nevoia urgenta de bani, oamenii se grabesc sa se imprumute, fie de la banci, fie de la diverse persoane. Insa, solutia rapida de imprumut, fara birocratie si documente bancare inutile, este creditul cu garantie auto oferit de institutiile financiare nebancare.

Ce reprezinta acest serviciu de finantare?

AmanetAuto.ro este o varianta facila de creditare rapida, fara riscuri si extrem de eficienta, care rezolva toate problemele de ordin finaciar. Daca esti posesorul unui autovehicul functional si ai 18 ani impliniti, poti accesa imediat acest tip de credit, pentru care lasi garantie autoturismul personal.

Procedura de imprumut de la AmanetAuto.ro consta in trei pasi: se evalueaza masina, apoi se stabileste suma imprumutata si, in final, primesti banii necesari pe loc. Evaluarea se face telefonic de catre consultantii evaluatori, in functie de starea masinii si de anul de fabricatie. Astfel, se poate ajunge la un credit de pana la 75% din valoarea ei. Pentru a beneficia de bani, trebuie sa inchei un contract cu AmanetAuto.ro pe o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea ca, la final, in cazul in ai nevoie, sa il poti prelungi cu inca 14 zile, achitand comisionul aferent. Mai mult, beneficiezi de o perioada de gratie, cu acelasi comision, fara penalizari.

Pe toata perioada creditarii, masina ta este pastrata in parcul auto monitorizat video si pazit non-stop. Daca la expirarea contractului cu AmanetAuto.ro te afli in imposibilitatea de plata si nu te poti achita de obligatiile creditului, poti vinde masina direct din parcul auto pentru a putea achita imprumutul, iar diferenta ramane la tine. Implementarea acestui serviciu reprezinta un avantaj oferit clientilor acestei companii, pentru a se deosebi de casele obisnuite de amanet si pentru a-i fideliza.

AmanetAuto.ro a ajuns lider de piata in acest domeniu financiar prin acordarea de credite cu garantie auto, adaptandu-se mereu la cerintele clientilor. Daca sit u ai nevoie de serviciile de imprumut rapid oferite de aceasta societate, suna la 0723.444.200 si afla toate informatiile de care ai nevoie. Un reprezentant iti va raspunde la orice intrebare si te va ajuta sa obtii banii de care ai atata nevoie.