0:00

Am aflat pe cine se bazează Harpa…, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Declaraţiile primarului au provocat râcă
* reprezentanţii tuturor partidelor sunt nemulţumiţi că edilul de sub Cetate nu recunoaşte că şi ei se află în slujba cetăţenilor

Declarațiilor primarului și președintelui PSD Târgu-Neamț, Daniel Harpa, consemnate de Ceahlăul, marcă înregistrată, în ediţia de vineri, 6 mai, în care acesta afirma că dispune de voturile consilierilor PNL în Consiliul Local, în ciuda fuziunii dintre PDL și PNL, mai mulți lideri PDL şi-au exprimat nemulţumirea. Consilierul județean PDL, Mircea Pintilie, ne-a declarat că aleșii locali democrat-liberali au votat și până acum proiectele inițiate de primar și că aceste declarații sunt neinspirate, ba mai mult, provoacă și o oarecare râcă: „Domnul primar vrea să inducă în eroare opinia publică. Dânsul știe foarte bine că aleșii locali de la PDL au votat întotdeauna proiectele inițiate de acesta care au venit în sprijinul cetățenilor. Cu aceste declarații ale sale provoacă râcă în Consiliul Local Târgu-Neamț și nu e cazul”.

Am aflat pe cine se bazează Harpa…, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Traian Humulescu, președintele PNL Târgu-Neamț, a confirmat faptul că aleșii locali liberali au votat și vor vota în continuare proiectele inițiate de primar: „PNL a votat mereu proiectele supuse spre aprobare. Chiar nu văd nicio problemă în asta”, a spus viceprimarul Humulescu.

Aurel Aciocârlănoae, președintele PDL Târgu-Neamț, ne-a emis aceeași teorie de unitate în slujba cetățeanului: „Consilierii PDL trebuie să voteze la unison acele proiecte care vin în sprijinul comunității. PDL nu trebuie să răspundă la aceste declarații ale domnului primar”, ne-a precizat șeful democrat-liberalilor.

Maria Vrânceanu, vicepreședinte PDL Târgu-Neamț, a reiterat și dânsa opinia lui Mircea Pintilie: „PDL a votat în Consiliul Local întotdeauna proiectele inițiate de domnul primar și care au venit în interesul orașului. Asta a uitat să menționeze domnul primar, că și noi, alături de consilierii PNL , am votat proiectele care au venit în sprijinul cetățenilor”.

Am aflat pe cine se bazează Harpa…, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Gheorghe Trofin, președintele PP-DD Târgu-Neamț, merge pe aceeași linie de unitate spre binele comunității: „În legătură cu negocierile care au loc la nivelul central al PP-DD cu privire la un acord cu PSD pentru formarea majorității în consiliile locale și județene, am încredere în conducerea centrală pentru ducerea la îndeplinire a proiectelor propuse în campania electorală. Pe plan local depunem toate eforturile pentru realizarea proiectelor propuse electoratului târgnemțean la alegerile locale din 2012, prin dezbaterea proiectelor de hotărâri cu maximă atenție, chiar dacă acestea vin de la putere sau opoziție. Noi vom acorda toată încrederea și sprijinul nostru total, nicidecum să stăm în expectativă, că doar, doar, or greși și să venim noi să le luăm locul”, ne-a spus și șeful PP-DD Târgu-Neamț.

„Consilierii PNL nu vor vota cu PDL, ci cu mine, cu proiectele inițiate de primar și de PSD. Am o relație bună cu consilierii PNL, sunt oameni de caracter și vă garantez că și mâine dacă se va face fuziune în Consiliul Local dintre PDL și PNL, consilierii liberali vor vota cu mine, nu cu PDL: În Consiliul Local nu se face politică sau cel puțin așa ar trebui să fie. În Consiliul Local se votează pentru oraș, pentru cetățeni, nu pentru partidele politice”, a afirmat Daniel Harpa, conform articolului publicat în ediţia de joi, 6 mai.

Ciprian STURZU

Articolul precedentRomașcanii, stimulați financiar să colecteze selectiv deșeurile
Articolul următorOare ce pune în șădinți pesedeul?

1 COMENTARIU

  1. lLa alegerile locale din 2012 ,fostu primar si-a numit oamenii inclusiv pe lista USL-ului.Tatal era la PDl,fiu la USL! important era constituirea grupului mafiot,nu partidele. contau ACUM DL .HARPA ARE MAJORITATE DE 100% IN CL.DOAR SI EL E TOT DE ARNAUTU a fost DESEMNAT LA MASA VERDE SA CANDIDEZE DREPT CONTRACANDIDAT .NUMAI CA ELECTORATUL A VRUT ALTFEL..LA MUSTATA!Si uite asa dl Arnautu s-a autotrimis acasa din functia de primar.CAT PE CE era sa PATEASCA SI PINALTI LA FEL!

Comentariile sunt închise.