reclama autocenter

Astăzi, 18 decembrie, încă 55 de nemțeni au teste pozitive la coronavirus, din cele 5.340 de cazuri noi la nivel național. De ieri și până astăzi s-au lucrat 27.482 de teste, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

S-au mai înregistrat două decese la pacienți pozitivi care erau internați în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Este vorba de doi bărbați cu vârste de 70 și respectiv 78 de ani, care mai aveau și alte boli, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului. Erau 216 pacienți pozitivi internați, dintre care 6 în ATI. În stare gravă și conectați la ventilatoare erau trei bolnavi. În așteptarea rezultatelor la teste erau 38 de pacienți.

Rata de infectare a coborât la 1,36 la mie în județul Neamț, iar patru localități înregistrează cele mai multe cazuri noi. De mâine, 19 decembrie, în comunele Tașca, Bălțătești, Tupilați și Negrești se închid la interior restaurantele, sălile de spectacole și rămân doar loteriile deschise pentru achiziționarea biletelor.

Incidența cazurilor pe localități transmisă astăzi de Prefectura Neamț este următoarea:

18dec rata prefectura

La nivel național, de ieri și până astăzi 188 de pacienți cu Covid au decedat, dintre care 12 pacienți nu mai aveau și alte boli. În spitale erau internați 11.710 pacienți pozitivi, dintre care 1.270 în ATI. Mai multe informații oficiale AICI .

C.I.

Articolul precedentDoi nemțeni condamnați în dosarul Scorseze – duși la închisoare
Articolul următorCorupție: ”prieten” de polițiști – 2300 de euro, instructor auto – 800 de euro