Astăzi, 24 ianuarie, alte 36 de persoane din județul Neamț au teste pozitive la coronavirus, dintre care 20 în municipiul Piatra-Neamț. În două comune sunt câte două cazuri și în 12 localități este câte un caz nou.

Rata de infectare a scăzut astăzi, până la 1,24 la mie pe județ, iar cele mai multe cazuri active se găsesc în 9 localități. Incidența infectărilor este cuprinsă între 1,5 și sub 3 la mie în aceste localități, potrivit datelor transmise de Prefectura Neamț:

rata 24ian prefectura

Puține cazuri noi au fost înregistrate și la nivel național, astăzi – 1.816 persoane pozitive după prelucrarea unui număr redus de teste  – 10.916 teste RT-PCR (6.491 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 4.425 la cerere) și 3.586 de teste rapide antigenice, potrivit Grupului de Comunicare Strategică .

Și numărul deceselor este scăzut, astăzi fiind raportate 54 decese la pacienții internați în spitalele din țară. Erau în total 7.803 pacienți pozitivi internați, dintre care 1.020 în ATI, la nivel național.

C.I.

Articolul precedent1738 de persoane legitimate în 24 de ore, 61 – sancționate pentru că nu aveau mască
Articolul următorAccident grav, cu trei răniți, la Tămășeni

1 COMENTARIU

  1. Va multumesc tare frumos pentru ca ne comunicati numarul de cazuri noi pe fiecare localitate. Asa putem sa fim si mai atenti in orice situatie ne-am afla. Sper sa procedati asa in continuare.
    Multumesc inca o data.

Comments are closed.