Sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 150 de polițiști, împreună cu reprezentanții altor instituții implicate în limitarea riscului de infectare cu Covid 19, au acționat în ultimele 24 de ore pentru prevenirea și combaterea pandemiei.

Au fost organizate 8 acțiuni punctuale, în cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 59 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 65 de mijloace de transport și au fost legitimate 1.738 de persoane”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Echipele de control au depistat 61 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/ 2020. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 3.000 de lei”.

Polițiștii recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. La TELVERDE – 0800800165 pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul Covid–19.

C.M.

Articolul precedentAmendat cu 5.000 de lei pentru că a recoltat 915 grame de trufe negre
Articolul următorAlți 36 de nemțeni pozitivi la coronavirus – în ce localități. Puține testări la nivel național