reclama autocenter

Astăzi, 28 noiembrie, au fost confirmate Covid, în plus față de ieri, 69 de persoane din județul Neamț. Incidența infectărilor la două săptămâni a ajuns la 2,11 cazuri la mie. 24 de bolnavi au fost reconfirmați pozitivi în urma testării. Numărul total de persoane testate pozitiv a ajuns la 9.229 în Neamț.

Ultimul focar, depistat acum o săptămână, este cel de la azilul privat pentru vârstnici din comuna Hangu, unde sunt 35 de persoane infectate, potrivit DSP Neamț, cei mai mulți fiind beneficiarii.

În țară, astăzi se înregistrează un nou record de pacienți critici, 1.249 fiind internați în secțiile ATI, din 13.040 pacienți internați în spitale, după cum a raportat Grupul de Comunicare Strategică.

De ieri și până astăzi au mai fost confirmate Covid 8.134 de persoane, după prelucrarea a 33.021 de teste. Au fost raportate 161 de decese la pacienți pozitivi, dintre care 10 nu mai aveau și alte boli.

Situația cazurilor noi din ultimele 14 zile, conform Grupului de Comunicare Strategică:

„Pe teritoriul României, 46.389 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.952 de  persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 70.150 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 62 de persoane”.

Harta incidenței infectărilor:

Mai multe informații oficiale aici .

C.I.

Articolul precedentGuvernul Orban nu a fost în stare să gestioneze corect pandemia
Articolul următorPNL știe, poate și are resursele pentru dezvoltarea României, pentru dezvoltarea Neamțului