reclama autocenter

Alice (oct.)

* pietreanca i-a încântat pe italienii organizatori ai Festivalului pentru copii de la San Remo, care i-au acordat titlul de Miss “Piccola Diva”

* “A sărbătorit reuşita cu mult dorita îngheţată”, spune Lorena Prundu, mama lui Alice

 Alice Prundu împlineşte astăzi, 31 iulie 2013, 8 ani, dar are deja un CV demn de o vedetă autentică, cu mulţi ani pe scenă în spate. Când îi parcurgi prezentarea şi palmaresul aproape că nu îţi vine să crezi că micuţa pietreancă va începe la toamnă clasa a II-a la Liceul Comercial “Spiru Haret” din Piatra Neamţ.

“Alice a urmat cursuri la Clubul Copiilor «Artis» din anul 2009, an în care a început să studieze modelling-ul şi dansul modern. Din anul 2011 a început cursurile de canto, fiind îndrumată cu dăruire şi profesionalism de dna. profesoară Dana Blănariu. Modelling-ul constituie una dintre pasiunile ei, în prezent fiind model la Agenţia «Talida Models». Participă cu drag şi spirit competitiv la multe festivaluri, obţinând premii remarcabile. Adoră să meargă la aceste concursuri pentru că îşi face prieteni noi, cu aceleaşi pasiuni şi, în acelaşi timp, cunoaşte lucruri noi”, spune mama lui Alice, Lorena Prundu.

 Îngheţată doar după victorii

 Cel mai recent festival la care a participat micuţa vedetă din Piatra Neamţ a avut loc pe 15 iulie 2013, la San Remo, în Italia. Festivalul de talent şi frumuseţe “Noi siamo il mondo” a fost dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani. După o preselecţie, la acest concurs au participat copii din mai multe ţări, fiind supuşi unor probe, care să le evidenţieze atât talentul, cât şi frumuseţea. În deschiderea festivalului, toţi participanţii au dansat în costumaţie disco specifică anilor `80, pe o coregrafie pusă la punct de organizatori. Apoi, concurenţii au susţinut cele trei probe impuse de organizatori: proba de prezentare în costum naţional realizată în limba italiană (fiecare concurent a spus câteva cuvinte despre el: nume, vârstă, ţară, pasiuni); proba de talent, în care concurenţii şi-au etalat aptitudinile, fie că era vorba de dans, muzică, balet, gimnastică sau actorie; proba de defilare în rochie de seară. În urma concursului, pietreanca Alice Prundu a obţinut titlul de Miss “Piccola Diva”, cel mai râvnit premiu al festivalului la categoria ei de vârstă, 5-9 ani.

“A fost în culmea fericirii. I se citea fericirea pe chip în timp ce organizatorii îi aşezau coroniţa, îi înmânau cupa, pe care abia o putea ţine şi cadourile. Îi venea să ţopăie de fericire, dar era… o divă. Nu se cuvenea să facă asta. A sărbătorit reuşita cu mult dorita îngheţată. Nu mănâncă îngheţată decât după concursuri, pentru a-şi proteja vocea. Arta cere sacrificii”, a mai spus mama lui Alice Prundu.

La final, o remarcă legată de CV-ul lui Alice Prundu, pe care îl prezentăm alăturat şi cititorilor. Pietreanca a participat în ultimii trei ani la zeci de festivaluri în ţară şi străinătate şi în majoritatea cazurilor a obţinut locul I şi, rareori, locul al II-lea. Dar sunt şi excepţii: festivalurile de la… Piatra Neamţ şi Roman, unde abia a “scos” locul al III-lea sau menţiune. Ciudate criterii de selecţie aveţi domnilor de la Piatra Neamţ şi Roman! E vorba de un copil!

 M. CONSTANTINESCU

MISS 1

Picture 007

Picture 105

Picture 170

Picture 189

Picture 365

Picture 366

Picture 368

Articolul precedentVine furtuna peste Neamţ!
Articolul următorPentru cine? Publiserv se vinde. Pe bucăţi!