reclama autocenter

De când se zguduie alianța la centru și în teritoriu majoritățile se fac pe genunchi, s-o dat o circulară cum că să se face ordine în hârtii că dacă nu e deranj mare și nu se cade să mai pice prin cine știe ce mâini vreo filă ponosită dar plină dă miez. Deranju cel mai mare e la pesedeu unde se caută și-n căptușeala sertarelor dacă este hârti care să ateste alianțe, protocoale și donății. Acuma noi credem că la câte o trecut până acuma nu știm dacă mai e necesar să se dezgroape ori să se răstoarne dosare,că faptele arată limpede că alianțele îs numai până la primu clenci după care unu hăis, altu cea. Dar ca să nu zice alegătorul că o votat degeaba se mai întreține cumătria, timp în care unii fac noduri în papură și celilanți le caută. Ca la noi adică.

 Zice o vorbă dă politică precum că marți, conducerile celor ce ne conduc cu abnegație e vorba să se ducă la capitală cu ce știu ei și să stea drepți. Adică junele șăf de la pesedeu și dom Culiță. Că cică mai întâi or să fie luați la întrebări separat, cum după care se pun la un loc, poate, poate se mai poate drege din busuioc. Merge vorba că trebe să jure că vor face căruța să merge și n-o să fie nici o colaborare cu dușmanu de alianță, recte pedeleul. Acuma noi știm că luni trebuia votat bugetu, dar uite că o să se voteze după ce s-or împăca, dacă se vor împăca. Mai e și vorba unui mare strateg, că e mai cușher o pace strâmbă decât un război drept, dar ne gândim că atitudinea asta e păguboasă nu pentru cei din alianție ci pentru cei ce i-o ales. Că decât să votezi ceva ce se strică, nu mai bine mergi să bei o bere, adică decât un vot strâmb, nu mai bine o absență dreaptă?

 Povesteam de junele suptprifect că s-o trezit pe el cu foncție și că e fleașcă de importanță, mai cu seamă că acuma o ține în conferinți pă video de îi vine acru. Și asta n-ar fi nemica, dar dom gheneral o zis să nu se doarme acasă, că e comandament și nu te joci cu iarna, bașca că cine face nani la plapumă sare din funcție cu tot calabalâcu. Așa că dom suptprifect o făcut de planton la sărvici, cu firu scurt legat de dom șăf Nițică și cu altu ultrascurt legat dă București, până azi când celălant june prifect iese din scutirea medicală și vine la sărvici. Acuma, noi zicem că e de bine treaba asta, că unu, se deprinde cu armata, apoi doi, se haladește în foncție și mâine poimâine s-o face ditai prifectu că n-o să-i ajungem să ne zică două vorbe nici cu slujbe.

Articolul precedent2.000 de oameni rămași fără curent electric
Articolul următorIarna-i grea, omătu-i mare!

1 COMENTARIU

Comments are closed.