0:00

Alexandru Mâzgăreanu a fost nominalizat la categoria “cea mai bună regie”, în cadrul Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER) 2020, ediţia a XXVIII-a, pentru spectacolul “Steaua fără nume”, montat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ. Contracandidaţi sunt Eugen Jebeleanu, pentru regia spectacolului “Itinerarii. Într-o zi lumea se va schimba”, la ARCUB-Centrul Cultural al Municipiului București și Compagnie des Ogres şi Botond Nagy, pentru regia spectacolului “Nora”, la Teatrul Maghiar de Stat Cluj.

Alexandru Mâzgăreanu este nominalizat la premiile UNITER pentru un spectacol montat la Teatrul Tineretului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJuriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu şi Călin Ciobotari. Spectacolele care au intrat în atenţia juriului au fost cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2019. Ediția din acest an a Galei Premiilor UNITER ar urma să aibă loc pe 11 mai, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, cu ocazia aniversării a 170 de ani de la înființarea instituţiei culturale craiovene. Alte detalii despre premiile UNITER de anul acesta – AICI. Despre regizorul Alexandru Mâzgăreanu se poate citi AICI. Teatrul Tineretului mai anunţă că spectacolul poate fi vizionat pe platforma VIMEO, gratuit, timp de 24 de ore, începând de sâmbătă, 4 aprilie, ora 17:00. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Teatrul Tineretului)

Articolul precedentMinisterul Educaţiei face precizări: “Cursurile nu se reiau pe 6 aprilie!”
Articolul următorŞTIRI OFICIALE Judeţul Suceava are peste 700 de persoane confirmate cu COVID-19, judeţul Neamţ e pe 6, cu peste 100 de cazuri
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.