pietricica turism

Actualizare: Criminalul a fost prins în urma acțiunii de căutare a poliției. Vom reveni cu amănunte.

Actualizare 22.30: Poliția a instituit filtre în trafic pe mai multe artere din județul Neamț în căutarea criminalului care nu a fost găsit încă. Între timp, ofițerii de la omoruri și colegii lor de la Serviciul de arme, explozibil și substanțe periculoase desfășoară cercetările la fața locului pentru a stabili exact cum s-a petrecut omorul.

Actualizare: Primul echipaj de poliție care a ajuns la fața locului a constatat că tânăra este moartă iar bărbatul care a împușcat-o nu a fost găsit la domiciliu. La ora 21.00 s-au format mai multe echipe care au plecat în căutarea lui.

Ora 21.00: Echipajul ambulanței a găsit femeia moartă, împușcată în inimă.

Se pare că cei doi soți erau despărțiți de puțină vreme, iar femeia se mutase la părinții ei, după ce a fost agresată. După primele informații, arma cu care a fost împușcată era una artizanală.

Actualizare: la ora 20.50 nimeni nu a reușit să ajungă încă la fața locului pentru a localiza locuința de unde ar fi fost făcut apelul.

Știre inițială: În jurul orei 20.11 la 112 a fost recepționat un apel disperat. O femeie ar fi fost împușcată de soț, în această seară. Tragedia ar fi avut loc într-o locuință din Farcașa. Deocamdată nu se cunosc foarte multe amănunte.

Echipajul este plecat la solicitare, la Farcașa. Este vorba de o femeie, în jur de 35 de ani, nu știm dacă femeia este în viață”, a declarat asistenta șefă Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Neamț.

Vom reveni au amănunte.