pietricica turism

Nemțenii sunt avertizați de Administrația Finanțelor Publice Neamț să nu răspundă sms-urilor și email-urilor care au început să circule, zilele acestea, prin care li se cer datele conturilor și PIN-urile acestora.

Fiscul atenționează că nimeni nu primește informații prin sms de la organul fiscal, decât dacă solicită expres acest lucru.La nivelul Administrației Finanțelor Publice Neamț nu s-au primit sesizări până în acest moment de la contribuabili.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea. Persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la ANAF. Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor și PIN-urile acestora.

Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din sms-urile primite și, totodată, le reamintim că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite informații nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituției este www.anaf.ro !”

(C.I.)