ninsoare generica_resizeMeteorologii avertizează că, în următorul interval de timp, vor fi ploi însemnate cantitativ, ninsori, intensificări ale vântului, polei şi o răcire accentuată a vremii.
Ei mai avertizează că au emis un cod portocaliu de ninsoare valabil de duminică, ora 13:00, până luni, ora 10:00, pentru Suceava şi Neamţ.
În judeţul Suceava şi în zona de munte a judeţului Neamţ stratul de zăpadă va depăşi 10-15 cm. Vor fi intensificări ale vântului de peste 70-80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.
ANM a emis cod galben de ploi, ninsoare şi precipitaţii mixte pentru duminică, de la ora 10:00, până luni la ora 18:00. Va ploua şi se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 30 l/mp, iar în nordul Olteniei şi al Munteniei, în sudul Moldovei şi Dobrogea izolat 50 l/mp.
În Carpaţii Orientali va ninge şi se va depune strat de zăpadă, dar temporar vor fi şi precipitaţii mixte şi se va forma polei. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala şi în zonele montane înalte din restul ţării, dar şi în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei.
Vântul se va intensifica şi va atinge chiar şi 60 km/h, îndeosebi în regiunile sudice. În sudul Banatului, în estul Munteniei, în Dobrogea şi la munte vor fi rafale de peste 70 km/h. (ZCH NEWS)
Articolul precedentCutremur de 3 grade Richter în această dimineaţă!
Articolul următorIoan Mironaş: “Dl. Massone a plecat în Italia! Nu mai suporta să se spună că a fugit cu banii!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.