0:00

Vineri, 6 octombrie, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului vor avea loc alegeri pentru Structura Teritorială Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România, pentru perioada 2023-2028.

Alegeri pentru Structura Teritorială Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUnul dintre candidații pentru conducerea sucursalei teritoriale Neamț este  doamna Nicoleta Ciocârlan, alături de echipa sa de asistenți sociali.

Suntem o echipă dinamică, cu asistenți sociali profesioniști și care activează în domenii diverse ale asistenței sociale, suntem cu toții deschiși către noi oportunități și dornici de dezvoltare și formare profesională continuă. Ne dorim să creștem împreună, să dezvoltăm parteneriate, să susținem asistența socială, să punem în practică programul de management și să creștem vizibilitatea Sucursalei Teritoriale Neamț a CNASR”, a declarat Nicoleta Ciocârlan.

Echipa condusă de președinte Nicoleta Ciocârlan, asistent social principal

– vicepreședinte Eugen Simion, asistent social principal;

– membri: asistenți sociali principali, Delia- Livia Țarină, Diana Elena Lungu, Emilia Cătălina Gherasim.

Alegeri pentru Structura Teritorială Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Votul pentru alegerea noii echipe pentru Structura Teritorială Neamț a CNASR va avea loc în intervalul orar 14.00-16,30, în incinta DGASPC, str. Alexandru cel Bun, nr 11, Piatra-Neamț. ( Z.C.)

Articolul precedentLansare de carte la Librăria Humanitas Piatra Neamț
Articolul următorMesaj RO-ALERT în Piatra Neamț: un urs a ieşit la plimbare prin curtea unui gospodar!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.