pietricica turism

Dacă îți dorești un produs calitativ de care să te bucuri o viață, un semineu premium Hoxter poate fi cea mai bună opțiune. Acestea se deosebesc de alte șeminee prin faptul că fiecare detaliu este bine bun la punct, acuratețea și profesionalismul producătorilor sunt de necontestat. Scopul acestei companii este să creeze produse care să dureze în timp. Nu se conduce după trend-uri, care variază de la an la an, ci pune accent pe materiale de înaltă calitate și design clasic, ce se potriveste în orice spațiu.

Pentru structura focarelor este folosit oțelul de tip P265 GH. Acesta este foarte rezistent la temperaturi mari. Este îmbunătățit cu crom și nichel, fiind mai curat din punct de vedere a compoziției chimice.

Sticla dublă cu care sunt dotate ușile focarelor Hoxter îmbunătățește calitățile de izolare și reduce cantitatea de căldură care se pierde prin uși. Așadar, camerele cu consum redus de energie nu sunt supraîncălzite.

Pentru vopsirea părților vizibile a focarelor Hoxter este folosită vopseaua UHT 600 Hydro. Aceasta se usucă la temperatura camerei și are o rezistență mecanică ridicată. Celelalte componente ale focarului sunt vopsite cu UHT 600, vopsea care nu emană fum și miros nici la prima ardere.

Atunci când vine vorba de căptușeala focarului, compania Hoxter oferă variante de culori deschise sau închise. Părțile în relief ale căptușelii sunt fabricate din argilă refractară, tocmai pentru ca aspectul căptușelii să rămână intact și în cazul în care este accidental deteriorată. Argila refractară este arsă la 1100°C, ceea ce garantează o lungă durată de viață a camerei de ardere.

Aceste focare sunt dotate cu o ușă adițională pentru alimentarea prin partea din spate, ceea ce asigură aspectul practic și curat. În timp ce ușa de sticlă oferă o priveliște spectaculoasă a flăcării, ușa din spate fără sticlă permite alimentarea cu combustibil dintr-o cameră adiacentă. Datorită combustiei ridicate, prezența acestei uși adiționale nu reduce eficiența focarului și curățarea sticlei.

Așadar, acestea sunt dovezi că un șemineu Hoxter nu este doar un semineu decorativ. În plus, pe lângă aceste aspecte foarte bine puse la punct, mecanismul de glisare a ușii, profilul rezistent al ușii, ușurința în utilizare, inelele de acumulare, mânerul detașabil și design-ul unui șemineu Hoxter sunt și alte elemente de luat în considerare. Toate acestea construiesc un produs ce își merită cu adevărat banii.

Alege un șemineu calitativ din gama Hoxter de pe site-ul PeFoc.ro și bucură-te de utilitatea acestuia o lungă perioadă de timp, alături de familie și prieteni. De asemenea, la PeFoc.ro găsești diverse modele de șeminee, cum ar fi termoșeminee, semineu centrala, șeminee tradiționale pe lemne, sobe șemineu și accesorii de întreținere.