0:00

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț reia Campania de recrutare a voluntarilor în cadrul programului de voluntariat „Salvator din pasiune”. Acest program este dedicat celor care doresc să își ofere sprijinul comunității în timpul situațiilor de urgență și să contribuie la prevenirea acestora.

După finalizarea programelor de pregătire, voluntarii vor fi implicați în diverse activități alături de pompierii militari, cum ar fi: participarea la misiunile de intervenție, utilizarea noțiunilor de bază în acordarea primului ajutor calificat, implicarea în acțiunile de ajutor umanitar și activități de popularizare a mesajelor preventive.

Alătură-te voluntarilor din pasiune de la ISU Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCei care doresc să se alăture pompierilor nemțeni trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, să fie apți din punct de vedere medical, să nu fi fost condamnați pentru săvârșirea infracțiunilor cu intenție și să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență.

Pentru dosarul candidatului, documentele pot fi descărcate de pe site-ul ijsunt.ro.

Dosarele complete ale candidaților se vor depune în perioada 19.06. – 05.07.2024, de luni până vineri, în intervalul orar 12.00-15.00, la punctele de control acces din cadrul Detașamentelor de pompieri din Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț.

Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obținute la sediul ISU Neamț sau accesând site-ul www.ijsunt.ro.

Denisa POPA

Articolul precedentCod galben de caniculă în Moldova. Temperaturi maxime de până la 35 de grade Celsius
Articolul următorProgramul Zilelor Orașului – Piatra Fest 2024
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.