Al treilea autor al jafului comis, în ziua de 7 august, din casa unui om de afaceri din Zănești, a fost prins, iar astăzi urmează să fie prezentat Judecătoriei Piatra-Neamț, cu propunerea de arestare preventivă.

”În ziua de 28 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, în colaborare cu cei din cadrul IPJ Mureș au desfăşurat o acţiune în urma căreia au reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Individul, care are 35 de ani, însoțit de doi amici, a pătruns în locuința unui om de afaceri din Zănești, la pont. Toți 3 au furat din casă  23.000 de euro, 8000 de lei şi 100 grame aur, cu complicitatea unui alt bărbat de 45 de ani, din Bistriţa Năsăud.

Doi dintre autorii jafului au fost prinși în luna septembrie, duși la arestare, dar eliberați de Judecătoria Piatra-Neamț, după care Tribunalul i-a arestat. Detalii aici și aici.

C.M.

Articolul precedentTomograful Spitalului de Urgență se „odihnește” de Centenar
Articolul următorRomsilva, a doua campanie de împăduriri din acest an
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.