reclama autocenter

După ce mai mulţi cititori ne-au rugat să aflăm de ce întârzie plata anumitor prestaţii sociale, am procedat în consecinţă şi-am cerut, sub forma unei solicitări de presă, lămuriri de la Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Prestaţii Sociale Neamţ: “În judeţul nostru în acest moment se înregistrează întârzieri la plata alocaţiilor pentru copii, a ajutoarelor sociale sau a indemnizaţiilor de creştere a copilului? Dacă da, despre ce întârzieri este vorba şi când consideraţi că ar urma să se rezolve problema? Câţi beneficiari sunt în această situaţie?”.

Răspunsul oficial a întârziat să apară până la ora redactării acestei ştiri. Am încercat să-i contactăm pe reprezentanţii AJPS Neamţ inclusiv telefonic, dar ne-a fost imposibil întrucât linia fie avea ton de ocupat, fie nu răspundea nimeni. Aşa că am făcut un drum până la instituţie ca să aflăm de la una dintre angajate că banii au intrat deja în conturi: “Ştim că au fost întârzieri. Ne sună şi pe noi lumea să ne întrebe. Din fericire, eroarea nu a ţinut de noi, ci de sistemul în care lucrăm. Pot să vă asigur că plăţile sunt efectuate în momentul acesta, în care stăm de vorbă. Puteţi să le transmiteţi oamenilor, ne-a asigurat una dintre angajatele AJPS Neamţ, responsabilă de acest departament.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu a explicat recent că întârzierea acestor plăţi la nivelul întregii ţări a fost cauzată de unele schimbări ale programelor și conturilor bancare, dar și din cauza întârzierii începerii activității la începutului anului 2014. (I. HAGI-STAN)

Articolul precedentApar consultațiile preventive
Articolul următorCele mai mici prețuri