Întreprinzătorii din Neamț care își propun investiții de minim 3 milioane de euro sunt invitați la sediul Administrației Finanțelor Publice Neamț pentru a fi informați despre noul program de de implementare a schemelor de ajutor de stat, ce a fost adoptat prin H.G. 476/2018 de modificare şi completare a H.G. 807/2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 580 / 09.07.2018, Partea I.

Pentru zona Roman, întâlnirea va avea loc în ziua de 8 august, de la ora 11, la sediul Serviciului Fiscal Municipal, din Piaţa Roman Vodă, iar pentru zona Piatra Neamț întâlnirea este programată pentru 9 august, de la ora 11, la sediul din Piatra Neamţ al AJPF, de pe bd. Traian. „Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare”, spune Cristina Ionescu, purtătorul de cuvânt.

Cei care nu ajung la aceste întâlniri, au la dispoziție Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate din cadrul AJFP Neamţ, ce este un punct de informare locală permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat.

(C.I.)