Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a analizat evenimentele petrecute la jocurile din Liga a IV-a şi Liga a V-a, de duminică, 15 aprilie, şi a decis sancţiuni în consecinţă, se precizează într-un comunicat de presă.

AJF NEAMŢ: Sancţiuni după etapa de duminică în Liga a IV-a şi Liga a V-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Liga a IV-a „jucătorul Apreutesei Corin, de la echipa Cimentul Bicaz, se suspendă două etape (Regulamentul Disciplinar art. 65, lit. a) şi se amendează cu suma de 300 lei (…) Jucătorul Boboc Cătălin, de la echipa Voinţa Ion Creangă, se suspendă 1 etapă (Regulamentul Disciplinar art. 63, pct. 1, lit. g coroborat cu Regulamentul Disciplinar art. 63, pct. 2.1, lit. a)”.

AJF NEAMŢ: Sancţiuni după etapa de duminică în Liga a IV-a şi Liga a V-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, AJF a mai decis ca Victoria Horia să fie amendată cu 80 lei, pentru primirea a 5 cartonaşe galbene într-un joc, iar „delegatul echipei AS Bradu Borca, Jiganie Ciprian, este atenţionat ca, în perioada în care este suspendat, să nu mai aibă nici un fel de contact cu echipa în timpul meciurilor”.

La LIGA a V-a, „jucătorul Todireanu Gheorghiţă, de la echipa Stejarul Stăniţa, se suspendă 1 etapă (Regulamentul Disciplinar art. 63, pct. 1, lit. d, coroborat cu Regulamentul Disciplinar art. 63, pct. 2.1)”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bradu Borca Facebook)

Articolul precedentMedierea unui loc de muncă în străinătate este un serviciu gratuit
Articolul următorToți medicii de familie sunt admiși la contractarea pe acest an
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.